Web alapú rendszereket fejlesztünk

Weboldalunkat a napokban alakítjuk át, a fejlesztés ideje alatt, rövidített szöveges összefoglalót teszünk elérhetővé a végleges tartalom helyett.
Bővebb információért, kérjük látogasson vissza honlapunkra egy későbbi időpontban!

Megértését köszönjük!

 

A KARMA Interactive Kft 2009-ben alakult, 2001 óta eredményesen működő vállalkozások összeolvadásával. A vállalkozások erőforrásainak egy cégbe történő összevonását megelőzően 2 évig stratégiai partneri viszonyban, közös fejlesztői munkát végeztünk. Szakembereink több éves, magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek az Internetes technológiák, Internetes oldalak, alkalmazások tervezése, fejlesztése és üzemeltetése területén. Az egyes munkák megvalósításával több terület szakemberei közösen dolgoznak (grafikus, programozó, projektvezető, marketing), a megrendelői igényekhez igazodóan. 


Projektjeink megvalósítása során, igény esetén minősített alvállalkozóinkk bevonásával biztosítjuk a megbízások magas minőségben történő teljesítését.

 

Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk partnereinknek: 

  • Weboldal fejlesztés - szerkeszthető tartalmú weboldalak, egyedi grafikával, a Megrendelőnk igényei szerint kielekítva, amely okostelefonon is működik. 
  • Webáruház fejlesztés - webáruházat készítünk, amely igyény szerint egyedi funkciókkal kiegészíthető. 
  • Egyedi rendszerek fejlesztése - ilyen lehet például egy nyilvántartó rendszer vagy egy on-line ügyfélszolgálati rendszer.
  • Mobil alkalmazás készítés - amely akár egy webáruház vagy weboldal, esetleg egy nyilvántartó rendszer kiegészítése is lehet.
  • Webhoszting - az általunk fejlesztett rendszereket saját szervereinken üzemeltetjük.
  • On-line marketing - amely ahhoz szükséges, hogy az elkészült weboldalt vagy webáruházat megtalálja a célközönsége. (Szövegírás, SEO, Linképítés, PPC kampány tervezés és kivitelezése, stb.)
  • Webáruház piaci bevezetése - elkészítünk egy startégiát, amelyet lépésről lépésre megvalósítunk. A folyamat eredménye: visszatérő vásárlók és profitot termelő webáruház.
  • Hardver kereskedelem - számítástechnikai hardver tanácsadással és értékesítéssel támogatjuk partnereink gördülékeny munkavégzését.